2020 AGENDA

Please note all times are in Eastern Time (ET)

You are not currently viewing the most recent Banff World Media Festival. Go to Banff World Media Festival 2021.


Tuesday, May 26

1:00pm Master Class: Snowpiercer (1:00pm - 2:00pm)

Friday, June 12

2:30pm How to navigate the BANFF Virtual Edition (2:30pm - 3:00pm)

Monday, June 15

10:30am 30 Minutes With... Nadine Dupont, Groupe Media TFO (10:30am - 11:00am) 30 Minutes With... Courtney Thomasma, BBC America (10:30am - 11:00am)
11:00am 30 Minutes With... Stephanie Betts, WildBrain (11:00am - 11:30am) 30 Minutes With... Jeff Hersh, Bell Media (11:00am - 11:30am) Speed Meetings - CNN, Vice Media, eOne (11:00am - 12:00pm) Speed Meetings - Corus Entertainment, PBS, Rogers Sports & Media (11:00am - 12:00pm) Speed Meetings - ZDF, Bell Media, ITV (11:00am - 12:00pm) Speed Meetings - CBC, APTN (11:00am - 12:00pm) WAIT LINE for Speed Meetings 11:00am - 12:00pm Sessions (11:00am - 12:00pm)
12:00pm 30 Minutes With... Lisa Hamilton-Daly, Netflix (12:00pm - 12:30pm) 30 Minutes With... Christine Maestracci, Quebecor (12:00pm - 12:30pm)
1:00pm 30 Minutes With... Stacey Carr & Brittany Cope, Nickelodeon (1:00pm - 1:30pm) 30 Minutes With... Danny Feldheim, CBS All-Access (1:00pm - 1:30pm)
1:30pm Speed Meetings - Warner Brothers International Television Production, Netflix, CAA (1:30pm - 2:30pm) Speed Meetings - Corus Entertainment, Bell Media, Radio-Canada (1:30pm - 2:30pm) Speed Meetings - Bell Media, Blue Ant Media, M6 (1:30pm - 2:30pm) Speed Meetings - PBS, TVO, Group Media TFO (1:30pm - 2:30pm) WAIT LINE for Speed Meetings 1:30pm - 2:30pm Sessions (1:30pm - 2:30pm)
2:00pm 30 Minutes With... Diane Ikemiyashiro & Kim Berglund, Disney Junior (2:00pm - 2:30pm) 30 Minutes With... Camille Bernier-Green, Facebook (2:00pm - 2:30pm)
2:30pm 30 Minutes With... Christiane Asselin, Radio-Canada & Gave Lindo, CBC (2:30pm - 3:00pm) 30 Minutes With... Kathryn Tyus-Adair, Starz (2:30pm - 3:00pm)
3:00pm Rockie Awards International Program Competition (3:00pm - 4:30pm)

Monday, June 29

11:00am 30 Minutes With... Carlyn Staudt, Love Nature (11:00am - 11:30am) 30 Minutes With... Katie Isaacson, CNN (11:00am - 11:30am) Speed Meetings - Corus Entertainment, Keshet International, UKTV (11:00am - 12:00pm) Speed Meetings - Blue Ant Media, eOne, OWN (11:00am - 12:00pm) Speed Meetings - Bell Media, Super Channel, TRVL (11:00am - 12:00pm) Speed Meetings - BBC, CBC, Viasat World (11:00am - 12:00pm) WAIT LINE for Speed Meetings 11:00am - 12:00pm ET Sessions (opens at 10:00am ET) (11:00am - 12:00pm)
12:00pm 30 Minutes With... Matt Brodlie & Chris Loveall, Disney+ (12:00pm - 12:30pm) 30 Minutes With... Rachel Nelson, Corus Entertainment (12:00pm - 12:30pm)
1:00pm 30 Minutes With... Igal Svet, Discovery (1:00pm - 1:30pm) 30 Minutes With... Max Micallef, History (1:00pm - 1:30pm)
1:30pm Speed Meetings - Bell Media, BET, Topic (1:30pm - 2:30pm) Speed Meetings - Characters Talent Agency, Gersh, MGM Studios (1:30pm - 2:30pm) Speed Meetings - CBC, Corus Entertainment, Jennifer Hollyer Agency (1:30pm - 2:30pm) Speed Meetings - CBC, Nickelodeon, The Alpern Group (1:30pm - 2:30pm) WAIT LINE for Speed Meetings 1:30pm - 2:30pm ET Sessions (opens at 12:30pm ET) (1:30pm - 2:30pm)
2:00pm 30 Minutes With... Marie McCann, CBC Kids (2:00pm - 2:30pm) 30 Minutes With... Deborah Osborne, APTN (2:00pm - 2:30pm)
3:00pm Coffee With... Felicia Litovitz, Cineflix Rights (3:00pm - 3:30pm) Coffee With... James Whitlam, Framestore (3:00pm - 3:30pm) Coffee With... Mary-Anne Taylor, Roku (3:00pm - 3:30pm) Coffee With... Warren Ross, Canadian Media Producers Association (3:00pm - 3:30pm)

Tuesday, June 30

1:00pm Master Class: American Portrait (1:00pm - 2:00pm)

Wednesday, July 8

1:00pm Master Class: Mrs America (1:00pm - 2:00pm)

Tuesday, July 14

1:00pm Master Class: HBO’s Avenue 5 (1:00pm - 1:45pm)

Tuesday, July 21

1:00pm Showrunner Superpanel: the opportunity zone (1:00pm - 1:45pm)

Thursday, October 1

3:30pm Telling Indigenous Stories and the New Normal - post COVID-19 (3:30pm - 4:15pm)

Search

Event Menu

Brand Menu