Agenda

You are not currently viewing the most recent Banff World Media Festival. Go to Banff World Media Festival 2019.


2019 agenda coming soon!
See 2018 agenda below.

Monday, June 11

7:00 AM Registration (Curio Foyer 7:00 AM - 6:00 PM)
8:00 AM CBC’s Breakfast of Showrunner Champions Breakfast with a Decision Maker (sign up required)
9:00 AM Company of Distinction Keynote: Kevin MacLellan, Chairman, Global Distribution and International, NBCUniversal
10:00 AM Creating a Safe Space for Kids Online Keynote Conversation: HBO Documentary Films' Nancy Abraham and Lisa Heller
Face-to-Face Meetings #1 (sign up required) Partner Presentation: CMF Key Trends Report Partner Presentation: Doing Business with China
10:30 AM Close up: Starz
11:00 AM 30 Minutes with Sara Burns, Investigation Discovery Networking Break
11:30 AM So You Want to Build A Global Media Business The Mid and the Short of it
BANFF Master Class Series: Mystery Road
12:00 PM 30 Minutes with Tom Hastings, Bell Media
12:30 PM 30 Minutes with Nataline Rodrigues, Rogers Media Lunch with a Decision Maker (sign up required)
Break Festival Screening: Mystery Road
1:15 PM Crime Pays, And Everyone’s Buying Pivoting your Kids-Biz Business Model
Format Innovators: Building the Next Big Thing
1:30 PM Face-to-Face Meetings #2 (sign up required) Partner Presentation: Your Content Isn't Free - Fixing the Value Gap
2:15 PM Working Together To Stand Apart: The New Realities Of Multi-partner Projects Integrating Brands into the Content Ecosystem
Building a Global Hit
3:00 PM 30 Minutes with Michael MacMillan, Blue Ant Media
3:15 PM BANFF Master Class Series: Cobra Kai
3:45 PM 30 Minutes with Igal Svet, National Geographic
4:30 PM Rockie Awards Program Competition Ceremony (all delegates welcome)
5:45 PM Bell Fund Presents: Rockie Awards Program Competition Cocktail Reception (All Delegates Welcome)

Tuesday, June 12

7:00 AM Registration (Curio Foyer 7:00 AM - 7:00 PM)
8:00 AM Breakfast with a Decision Maker (sign up required)
9:00 AM Company of Distinction Keynote: Robert Greenblatt, Chairman, NBC Entertainment
10:00 AM The Pull of Premium Non-Fiction In Conversation with Elizabeth Vargas, A+E
BANFF Master Class Series: Anne Face-to-Face Meetings #3 (sign up required) 30 Minutes with Lisa Godfrey & Krista Look, Corus Entertainment
Canada, U.K., Australia Producers Roundtable (Invitation only)
11:00 AM 30 Minutes with Cori Abraham, Oxygen Media Networking Break
11:30 AM What’s Hot in Global Kids Content Decoding the DNA of Hit TV
12:00 PM 30 Minutes with Michelle Daly & Helen Asimakis, CBC Wynonna Earp: Behind the scenes with a modern cult classic (Sneak Peek Screening and Q&A)
12:30 PM Lunch with a Decision Maker (sign up required) Marketers Lunch and Learn
Break
1:30 PM Face-to-Face Meetings #4 (sign up required) Partner Presentation: Managing the Financial Risks of Cross Border Productions
2:00 PM In Conversation with Kent Alterman, Comedy Central 30 Minutes with Dustin Davis, YouTube Originals
Partner presentation: Why Quebec Drama is the New Nordic Noir
3:00 PM Winning in the War for Creative Talent Company of Distinction Session: NBCUniversal Networks Panel
30 Minutes with Robin Faerber, Disney Channel and Disney Junior
4:00 PM In Conversation with Netflix Partner Presentation: Inside The Song - Making Music Work For You
5:00 PM DHX Kids Cocktail (Please Join Us in the Upper Rundle) Canadian Music Publishers Association Meet & Greet (Bell Lounge)
6:00 PM Rockie Awards Pre-Gala Reception (all delegates welcome)
7:00 PM Rockie Awards Gala Ceremony (all delegates welcome)

Search

Event Menu

Brand Menu