2021 AGENDA

Please note all times are in Eastern Time (ET)

More content to be announced!

Tuesday, May 25

2:00pm Perfecting your Virtual Pitch (2:00pm - 2:45pm)

Thursday, May 27

1:00pm Pitch Doctors (1:00pm - 2:30pm)

Tuesday, June 15

12:00am Delegate Lounge: open daily (12:00am - 11:59pm)
9:00am Speed Networking: Kids Content (9:00am - 10:00am) 30 Minutes With: YouTube EMEA (9:00am - 9:30am) 30 Minutes With: CBC Docs & Unscripted (9:00am - 9:30am)
10:00am Meet the World at BANFF 2021 (10:00am - 11:00am) 30 Minutes With: PBS (10:00am - 10:30am) 30 Minutes With: CBC Drama (10:00am - 10:30am)
11:00am Trend report: what’s hot with kids now (11:00am - 11:45am)
12:00pm Chatroom: Matchmaker - Writers and Directors looking for Producers (12:00pm - 1:00pm)
1:00pm 30 Minutes With: Discovery+ (1:00pm - 1:30pm) 30 Minutes With: The HISTORY Channel (1:00pm - 1:30pm)
2:00pm Meet the Rockie Awards Nominees + Jury (2:00pm - 3:00pm)
3:00pm 2021 Rockie Awards Livestream (3:00pm - 4:30pm)

Monday, June 21

1:00pm Content to be announced (1:00pm - 6:00pm)

Thursday, June 24

10:00am 30 Minutes With: Disney EMEA (10:00am - 10:30am) 30 Minutes With: Love Nature (10:00am - 10:30am)
1:00pm Streaming the future forward (1:00pm - 1:45pm)
2:00pm 30 Minutes With: Adult Swim (2:00pm - 2:30pm) 30 Minutes With: WarnerMedia (2:00pm - 2:30pm)
3:00pm more sessions to be announced (3:00pm - 3:45pm)
5:00pm Cocktails With: Starz, MGM Studios (5:00pm - 6:00pm)

Friday, June 25

9:30am Coffee With: CNN, TRVL Channel, ZDF (9:30am - 10:00am) Coffee With: PBS, WildBrain (9:30am - 10:00am)
10:00am 30 Minutes With: Sesame Workshop (10:00am - 10:30am)
12:00pm Chatroom: Creative Conversations (12:00pm - 1:00pm)
1:00pm 30 Minutes With: Starz (1:00pm - 1:30pm)
3:00pm Expanding Your Audience Through The Power of Diverse Storytelling (3:00pm - 3:45pm)

Tuesday, June 29

12:00pm more sessions to be announced (12:00pm - 12:45pm)
1:00pm Meet an Expert: Distributors - All3Media, BBC Studios, Endeavour Content (1:00pm - 2:00pm)

Tuesday, July 6

12:00pm more sessions to be announced (12:00pm - 12:45pm)
1:00pm Meet an Expert: Agents - Gersh, United Talent Agency, CAA (1:00pm - 2:00pm) Meet an Expert: Agents - CAA (1:00pm - 2:00pm)

Wednesday, July 7

12:00pm Business as unusual: the future of co-production and distribution (12:00pm - 12:45pm)
1:00pm Chatroom: Commissioning FAQ (1:00pm - 2:00pm)

Thursday, July 8

12:00pm more sessions to be announced (12:00pm - 12:45pm)
5:00pm Cocktails With: Warner Bros Television Production, TVO Kids, MTV (5:00pm - 6:00pm)

Friday, July 9

12:30pm Coffee With: RTG Features, APTN (12:30pm - 1:00pm)

Monday, July 12

3:00pm Borderless production: exploring the latest technologies (3:00pm - 3:45pm)

Wednesday, July 14

3:00pm TV for good: using the power of content to shift humanity (3:00pm - 3:45pm)

Thursday, July 15

12:00pm more sessions to be announced (12:00pm - 12:45pm)
5:00pm Cocktails With: CNN, Corus Entertainment, Reelz Channel (5:00pm - 6:00pm) Cocktails With: Ubisoft, HISTORY, CBC (5:00pm - 6:00pm)

Friday, July 16

9:30am Coffee With: OUTtv, Blue Ant Media (9:30am - 10:00am)
12:00pm more sessions to be announced (12:00pm - 12:45pm)

Search

Event Menu

Brand Menu