2019 AGENDA

You are not currently viewing the most recent Banff World Media Festival. Go to Banff World Media Festival 2021.


Sunday, June 9

8:00am Registration Open 8:00AM - 8:00PM (Curio Foyer) (8:00am - 8:30am)
10:30am New to BANFF Tour (10:30am - 11:30am)

Cascade

12:30pm 30 Minutes With... Patrick Connolly, AMC / SundanceTV Global (12:30pm - 1:00pm)

Ivor Petrak

1:00pm Deliver the Optimal Pitch (1:00pm - 2:00pm)

Cascade

1:30pm 30 Minutes With... Netflix (1:30pm - 2:00pm)

Ivor Petrak

2:30pm Rockies Nominee Meet-up (2:30pm - 3:00pm)

Ivor Petrak

3:15pm Festival Opening Remarks (3:15pm - 3:45pm)

Cascade

3:45pm The BANFF DEBATE: Media, Creativity and Technology: Thriving Ecosystem or Future Monoculture? (3:45pm - 5:00pm)

Cascade

5:00pm SUMMIT SERIES: Jeffrey Katzenberg, Quibi (5:00pm - 6:00pm)

Cascade

6:00pm CBC/Radio-Canada Opening Reception (6:00pm - 8:00pm)

Monday, June 10

7:30am Registration Open 7:30AM - 6:00PM (Curio Foyer) (7:30am - 8:00am)
8:00am Breakfast with a Decision Maker (sign up required) (8:00am - 9:00am)

Castello

CBC/ Radio-Canada's Breakfast of Champions (8:00am - 9:00am)
9:00am SUMMIT SERIES: Paula Kerger, PBS (9:00am - 10:00am)

Cascade

30 Minutes With... Jeff Hersh, Crave (9:00am - 9:30am)

Ivor Petrak

10:00am Master Class: Burden of Truth (10:00am - 11:00am)

Cascade

Navigating the Content Business: Future Forecast (10:00am - 11:00am)

Alberta

Face-to-Face Meetings #1 (sign up required) (10:00am - 11:00am)

Alhambra

30 Minutes With... Athena Georgaklis, Nelvana (10:00am - 10:30am)

Ivor Petrak

11:00am Networking Break (11:00am - 11:30am) 30 Minutes With... Ben Noot, National Geographic (11:00am - 11:30am)

Ivor Petrak

11:30am SUMMIT SERIES: Sarah Barnett, AMC Entertainment Networks (11:30am - 12:30pm)

Cascade

12:00pm 30 Minutes With... Timothy Kuryak, UPtv (12:00pm - 12:30pm)

Ivor Petrak

12:30pm Lunch with a Decision Maker (sign up required) (12:30pm - 1:30pm)

Castello

Networking Break (12:30pm - 1:30pm) Marketers Lunch and Learn (sign up required) in Norquay (12:30pm - 1:30pm)

Alhambra

Lunch and Learn: Hidden revenue sources through music (12:30pm - 1:30pm)

Alberta

1:30pm In Conversation With: Jed Mercurio (Bodyguard, Line of Duty) (1:30pm - 2:30pm)

Cascade

Public Broadcasting: The Promise, The Peril (1:30pm - 2:30pm)

New Brunswick

30 Minutes With... Brenda Bisner, Kidoodle.tv (1:30pm - 2:00pm)

Ivor Petrak

2:00pm Face-to-Face Meetings #2 (sign up required) (2:00pm - 3:00pm)

Alhambra

2:30pm In Conversation With: Fenton Bailey (Co-Founder, World of Wonder – Executive Producer, RuPaul’s Drag Race) (2:30pm - 3:00pm)

Cascade

30 Minutes With... Christine Maestracci, Quebecor (2:30pm - 3:00pm)

Ivor Petrak

3:00pm Networking Break (3:00pm - 3:15pm) BANFF / Bell Fund Western Provinces Roundtable *Invite only* (Norquay Room) (3:00pm - 4:30pm)

Norquay

3:15pm Distributors and Commissioning: The New Greenlight (3:15pm - 4:15pm)

Alberta

Partner Presentation: Doing Business With Canada: Co-Pro 101 (3:15pm - 4:15pm)

New Brunswick

3:30pm 30 Minutes With... Anna Gecan, Audible (3:30pm - 4:00pm)

Ivor Petrak

4:30pm Rockie Awards International Program Competition Ceremony (Van Horne Ballroom) (4:30pm - 5:45pm)
5:45pm Rockie Awards International Program Competition—Cocktail Celebration (Van Horne Foyer) (5:45pm - 6:45pm)
8:30pm BANFF 40th Anniversary BBQ Party (8:30 pm to 1:30 am) (8:30pm - 9:00pm)

Tuesday, June 11

7:30am Registration Open 7:30AM-6:00PM (Curio Foyer) (7:30am - 8:00am)
8:00am Breakfast with a Decision Maker (sign up required) (8:00am - 9:00am)

Castello

9:30am Master Class: Dear White People (9:30am - 10:30am)

Cascade

30 Minutes With... Jonathan Sinclair, OWN (9:30am - 10:00am)

Ivor Petrak

La place du contenu francophone dans le marché mondial numérique (9:30am - 10:30am)

Alberta

10:00am Face-to-Face Meetings #3 (sign up required) (10:00am - 11:00am)

Alhambra

10:30am Networking Break (10:30am - 11:00am) 30 Minutes With... Alia J. Daniels, Revry (10:30am - 11:00am)

Ivor Petrak

Partner Presentation: CMF Key Trends Report (10:30am - 11:00am)

New Brunswick

11:00am Master Class: BBC's Seven Worlds, One Planet (11:00am - 12:00pm)

Alberta

SUMMIT SERIES: Paul Feig, director, producer, screenwriter and activist (11:00am - 12:00pm)

Cascade

11:30am 30 Minutes With... Sam Linton, Blue Ant Media (11:30am - 12:00pm)

Ivor Petrak

12:00pm The New Must-Have TV: Kids Live Action (12:00pm - 1:00pm)

New Brunswick

Major Drama: TV in the Cultural Conversation (12:00pm - 1:00pm)

Alberta

12:30pm Lunch with a Decision Maker (sign up required) (12:30pm - 1:30pm)

Castello

30 Minutes With... Trish Williams, CBC (12:30pm - 1:00pm)

Ivor Petrak

1:00pm Networking Break (1:00pm - 2:00pm)
2:00pm Showrunner Super Panel (2:00pm - 3:00pm)

Alberta

Face-to-Face Meetings #4 (sign up required) (2:00pm - 3:00pm)

Alhambra

30 Minutes With... Amy Emmerich, Refinery29 (2:00pm - 2:30pm)

Ivor Petrak

3:00pm Networking Break (3:00pm - 3:30pm) 30 Minutes With... Rachel Nelson, Corus Entertainment (3:00pm - 3:30pm)

Ivor Petrak

3:30pm Master Class: The Explosive Impact of Surviving R. Kelly (3:30pm - 4:30pm)

Cascade

Why, eh? Clicking with YA audiences (3:30pm - 4:30pm)

Alberta

4:00pm 30 Minutes With... Molly Harrington, CNN (4:00pm - 4:30pm)

Ivor Petrak

4:30pm Master Class: Brick by Brick, How Scott Brothers Global was Built (4:30pm - 5:30pm)

Cascade

Making or Breaking the Modern Coproduction (4:30pm - 5:30pm)

Alberta

Shaw Rocket Fund Kids Entertainment Cocktail (4:30pm - 5:30pm)

Upper Rundle

5:00pm 30 Minutes With... Meghan Hooper, A+E Networks (5:00pm - 5:30pm)

Ivor Petrak

5:45pm Rockie Awards Gala - Cocktail Reception (Van Horne Foyer) (5:45pm - 6:45pm)
7:00pm Rockie Awards Gala Ceremony (Van Horne Ballroom) (7:00pm - 8:30pm)

Wednesday, June 12

8:00am Registration Open 8:00 AM-1:00 PM (Curio Foyer) (8:00am - 8:30am)
9:30am Wake Up with The Wit (9:30am - 10:30am)

Cascade

10:30am In Conversation With: Bill Hader and HBO EVP of Programming, Amy Gravitt (10:30am - 11:30am)

Cascade

11:30am Netflix-BANFF Diversity of Voices Program (11:30am - 1:00pm)

Cascade

Search

Event Menu

Brand Menu